Monaco - 23.5.2021

Monaco - se formel 1 sammen med jetset´erne

Grundet COVID-19 er årets formel 1 løb i Monaco aflyst, men vi glæder os til at byde alle vores formel 1 fans velkommen til 2021, og allerede nu kan du sikre dig din billet til Monaco i 2021 - tag kontakt på mail: info@racetravel.dk eller ring 40 60 08 81 så sørger vi for at din drønm om formel 1 i Monaco går i opfyldelse. 

Når der køres formel 1 i Monaco, så er det en kæmpe begivenhed hvor hele Monaco emmer af formel 1, og plejer at være stedet hvor formel 1 får besøg af jetset´erne.
Så her får du mulighed for at se store berømtheder på og udenfor banen hvor der lugter af penge, glitter og glamour.
Formel 1 løbet foregår i Monacos smalle snævre gader og er ikke den mest velegnede og oplagte bane men bilerne kommer rundt alle 78 omgange på banen der er kun 3,34 km, banerekorden er på kun 1:14.260 så der er ikke længe mellem de suer forbi.
Vi kan garantere en fantastisk oplevelse med stemning og fest.

Vi har pakker klar på siden så snart billetter til sæsonen 2021 bliver frigivet.
Vi tilbyder pakker der inkluderer fly, hotel og formel 1 billet samt kun hotel og formel 1 hvis du ønsker at komme ned på egen hånd. Alternativt kan vi altid lave en skræddersyet pakke ud fra dine personlige ønsker.

Vi anbefaler at bo i Nice som samtidig giver dig muligheden for at opleve denne klassisake by langs den Franske Riviera under foråret. 
Fra Nice kører der tog til Monaco cirka hvert 20´ene minut som tager ca. 25 minutter.

© Racetravel.dk | Formel 1-rejser til Monaco

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.