Spanien - 09.05.2021

Spaniens Grand Prix foregår på Circuit de Catalunya, hvor det nu er bekræftet at løbet i 2020 vil finde sted d. 16. August, desværre for lukkede døre !

Formel 1 banen, Circuit de Catalunya er beliggende kun ca. 30 km. fra Barcelona, hvorfra der er gode offentlige transportfobindelser. Det er derfor en oplagt mulighed at kombinere sin formel 1 oplevelse med den lækre by langs det Baleariske hav.
Løbet foregår i maj måned og man har derfor også chancen for at starte sin sommer, da foråret her er længere fremme end på vores Nordiske breddegrader. 
Det er et populært løb på en interessant bane og tiltrækker mange, da det typisk er årets første der køres i Europa - under normale omstændigheder ????

Vi tilbyder pakker for dem der vil på egen hånd og kun ønsker hotelophold med sin Formel 1 billet, samt en fuld pakke med fly, hotel og formel 1 billet. 
Vi har hoteller i Barcelona samt alternativ tæt på banen, men her er der rift om sengene så da skal man slå til hurtigt. Vi kan også altid hjælpe dig med kun din formel 1 billet, netop nu afventer vi dog hvor vidt løbet i år bliver kørt for lukkede døre. 

Har du helt andre ønsker til din rejse end de pakker du finder på siden her, så kontakt os på mail: info@recetravel.dk eller ring på 4060 0881 så skræddersyer vi din pakke lige som du ønsker, måske du vil på krydstogt i Middelhavet.

© Racetravel.dk | Formel 1-rejser til Spanien

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.